Book online
“Wij verzorgen jouw
complete look”
– De imago specialisten –
Haar
Huid
Styling
Droomhaar | Dé imago specialisten

Wij zijn dé imago specialisten van Noord-Holland. Naast het knippen van de nieuwste coupes en fijne gezichtsbehandelingen bieden wij, Margot, Chantal en Iris, een totaalconcept waarbij wij je helpen met het versterken van je persoonlijke uitstraling.

Totaal concept haar, huid & style

Kies je altijd weer voor een zwarte garderobe of altijd maar hetzelfde kapsel? Wij geven je graag een haar-, huid-, make-up-, kleur- en stylingadvies. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de laatste modetrends en volgen wij regelmatig diverse haar- en huid trainingen. Maar dit is bij ons niet leidend want wij kijken en luisteren naar jou als persoon.

Persoonlijk advies

Wie ben jij en wat wil je uitstralen? We nemen de tijd om samen tot een passend en persoonlijk advies te komen, waarbij jij helemaal jezelf voelt. Doordat je huid straalt, je haar goed zit en je kledingstijl en kleuren passen bij jouw persoonlijkheid kunnen we er voor zorgen dat je je zelfverzekerder gaat voelen en zult stralen. Dit kan voor mooie veranderingen zorgen.

De koffie staat klaar

Dit alles in onze salon in Blokker waar een rustige en gezellige sfeer hangt en altijd een heerlijk kopje koffie of thee (diverse varianten en smaken) voor je klaar staat.

Droomhaar | Totaal concept beauty
 • Nieuwste haartrends
 • Balayage
 • Keune haarproducten
 • Kleur advies
 • Styling advies
 • Metamorfoses
 • Gezichtbehandelingen
 • Cupping
 • Microdermabrasie
 • Malu Wilz producten
 • Bruids make-up en haar
 • Visagie
 • Updo's
Droomhaar | Reviews

Gister een super leuke kleur analyse gehad! Droomhaar neemt alle tijd en leert je om zelf te zien wat kleur met jou doet! Kaartje vanmorgen eerst eens door mijn kleding kast gehaald en dat gaf verassende inzichten. Vanaf nu bij het shoppen in mijn portemonnee!

Ik kom al jaren bij deze kapsalon, nog nooit teleurgesteld daar vandaan gekomen. Margot, Chantal en Iris zijn allemaal toppers zeer deskundige vakvrouwen.

Lieve vrouwen die weten wat ze doen en die echt de tijd voor je nemen. Altijd blij met kundig advies! Haarstijlling voor ieder zíjn smaak..

Metamorfose
De beautysalon
Ga jij trouwen?
Droomhaar | Haar
Haar advies op maat

Wij luisteren en kijken. Wie ben jij? Wat zijn jouw wensen? Wat is je gezichtsvorm? Ben je een warm of een koel type? Wat is de conditie van je haar? Door echt naar jou te kijken kunnen wij je voorzien van het allerbeste advies op haargebied. En met een goed advies voor thuis kun je ook daar verder met het goede en zelfverzekerde gevoel waarmee je de salon zult verlaten.

Exclusief Keune

Wij werken met het exclusieve kappersmerk Keune. Hiermee verzorgen, stylen en kleuren we je haar. Wij hebben voor Keune producten gekozen omdat het een puur Nederlands bedrijf is, maatschappelijk betrokken en een goede prijs- kwaliteit verhouding heeft, waar wij volledig achter staan.Blijven trainen: Balayage, Foilyage en Microlights

Wij zijn op de hoogte van alle ‘moderne’ knip- en kleurtechnieken voor kort en lang haar.

 • Diverse kniptechnieken om lagen in het haar te creëren zonder een ‘dunne’ onderkant, kniptechnieken om je haar meer volume te geven.
 • Kleurtechnieken in ‘lang haar’ met een zachte overloop en zonder storende uitgroei zoals balayage, foilyage en microlights.
 • Kleurtechnieken om een mooi kleuraccent te creëren in een totale kleuring genaamd color blocking. Maar mode is bij ons niet leidend, samen kijken we wat past bij wie jij bent.

Metamorfose
Herken je dit?
Je kiest altijd hetzelfde model omdat dit veilig voelt.
Je zou wel eens een kleurtje willen in je haar, maar wat dan?
Je straalt niet uit hoe je je vanbinnen voelt.

Wij geven je graag advies!
– De imago specialisten –
Grijze haren & uitgroei

Kleur jij al jaren jouw ‘grijze’ haar en raak je hier een beetje klaar mee? Maar hoe kun je grijze haren op een mooie manier uit laten groeien zonder storende uitgroei? Wij helpen je graag.

Omarm je grijze haren

Het is helemaal van nu, het maakt je uniek en het is inmiddels geaccepteerd voor alle leeftijden. Door samen een stappenplan op te stellen kunnen we je haar in een aantal behandelingen kleuren zodat het op een mooie en natuurlijke manier uitgroeit.

Plan ook gerust een kleuradvies bij Margot. Want door het dragen van de juiste kleuren kleding komt je ‘grijze’ haarkleur nog meer tot zijn recht.

Droomhaar | Keune
Haarverzorging

Sinds 2008 wordt er bij ons in de salon gewerkt met Keune. Keune is een Nederlands merk wat wereldwijde bekendheid heeft. Wij zijn trots om met dit mooie merk te mogen werken welke ook nog eens een geweldige prijs/kwaliteit verhouding heeft en niet getest is op dieren.

Keune Color

De Keune tintakleuringen zijn gemaakt met de beste ingrediënten. Zijdeproteïne voedt en beschermt het haar en solamer UV-protector beschermt het haar tegen UV-straling en kleurvervaging. De ultimate coverlijn zorgt voor extra dekkracht op de grijze haren.

Keune Semi Color

Keune semicolor is een kleuring die tot 70% dekt op grijze haren en is ammonia vrij. Perfect te gebruiken om de kleur op te frissen of bij een eerste kleur behandeling. De semicolors worden ook gebruikt voor tonerkleuringen.

Ook werken we met verschillende Keune bleaches en de ultimate blond serie. Een kleurproduct die de haarkleur tot 6 tinten oplicht en de ‘gele’ gloed direct neutraliseert.

Tijdens iedere kleurbehandeling staat bij ons het behoud van de conditie van je haar voorop..

With great care
comes great hair

Keune Care
– De imago specialisten –
Keune Care | Haarproducten

‘With great care comes great hair’. De basis van een goede coupe is de juiste verzorging passend bij je wensen en de conditie van je haar. De care producten zijn gemaakt met actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl iedere haar van binnenuit gevoed wordt. Door de diverse lijnen is er voor ieder haar de juiste verzorging te vinden.

Keune Style

Om de perfecte look te creëren zijn de juiste stylingproducten een must. Met style producten kan iedere stijl gecreëerd worden. Ga voor prep, shape en finish en je coupe zit de gehele dag perfect.

Ben je nieuwsgierig naar de juiste producten voor jouw haar? Wij staan graag voor je klaar met een passend advies.

Droomhaar | Beautybank
#Doe Eens Lief

Sinds 2019 zijn wij als vrijwilliger aangesloten bij de BeautyBank.

De BeautyBank wil mensen met persoonlijke tegenslagen weer laten stralen. Want als jezelf de kracht of het geld niet hebt,verdien je juist extra aandacht.

Persoonlijke aandacht en een verzorgd uiterlijk kweken meer zelfvertrouwen. Daarom kun jij via de BeautyBank bijvoorbeeld ‘gratis’ naar de kapper. Een kleine oppepper en je staat zelfverzekerder in je schoenen. En durf je nét dat stapje verder te gaan om een positieve verandering in je leven te krijgen. Team Droomhaar zet zich belangeloos in voor de BeautyBank.

Team DroomHaar & BeautyBank

Misschien ben of ken je iemand die in de loop van de jaren in financiële problemen is geraakt en dit zetje in de juiste richting kan gebruiken.

Neem dan contact op met de BeautyBank.
www.beautybank.nl

Uiterlijk verdient juist in moeilijke tijden aandacht.
Jij verdient het om weer te stralen.

Wij geven je graag advies!
– De imago specialisten –
Beautybank | Review

Donderdag 27 februari was het zover, op naar Droomhaar en Beauty. Ik was best zenuwachtig, maar dat was al snel weg na de lieve ontvangst bij Margot en Chantal! Een praatje met kopje koffie doet wonderen. Eerst werd er kleuradvies gegeven, koele kleuren blijken het beste bij mij te staan! Ik kreeg ook een kaartje met kleuradvies mee naar huis, handig om te weten welke kleuren qua kleding mij het beste staan! Daarna werd mijn haar gewassen en geknipt, heerlijk dat gefriemel aan mijn hoofd.

Toen werd mijn haar geverfd en kreeg ik tevens highlights! Daarna werd het geföhnd… Wauw wat mooi, veel beter dan de eentonige kleur die ik had! En het valt nu een stuk beter Het geeft me wat meer zelfvertrouwen nu ik weer mooi geknipt en gekleurd haar heb en een heel klein stukje vertrouwen terug in de medemens…. wat zo’n middag al niet kan doen.

Lieve Karin, Margot en Chantal dankjewel voor deze geweldige middag, ik kan er weer even tegenaan, en ga met frisse moed door om weer te gaan leven ipv overleven.

Droomhaar | Huid

In de beauty salon neem ik de tijd om je wensen met betrekking tot je huid en je behandeling te achterhalen. Samen gaan we kijken naar een passende behandeling en sta ik heel graag voor je klaar met een goed advies voor de thuisverzorging van je huid.

Mijn missie is om je te helpen bij het verzorgen van je huid en het veroudering proces op een mooie manier te laten verlopen, geen rimpelloze beloftes. Leeftijd mag gezien worden en maakt iemand uniek en bijzonder. Maar wel op een mooie en stralende manier.

Ik geloof er in dat als we samen goed voor je huid zorgen, ik in de salon en jij met goede producten voor thuis we dit kunnen waar maken. In tijden als deze waarin iedereen druk is zorg ik er ook voor dat je na iedere behandeling totaal ontspannen mijn salon verlaat. Want wist je dat stress een van de grootste invloeden is van het verouderingsproces? Neem gerust een kijkje op de prijslijst om een overzicht te krijgen van de diverse behandelingen en mogelijkheden.

Prijzen
Malu Wilz beautyproducten

In de beauty salon werk ik met de huidverzorging producten van Malu Wilz. Het merk Malu Wilz heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de professionele huidverzorging. Innovatieve producten en werkstoffen gecombineerd met de passie voor een effectieve huidverzorging , huidverbetering en prachtige make-up creaties vormen de basis voor het succes van Malu Wilz.

Malu Wilz
Herken je dit?
Je huid voelt vaak trekkerig aan.
Je begint de eerste tekenen van veroudering te zien.
Je hebt al veel producten geprobeerd, maar niet lijkt uit te maken.
Op zoek naar een moment voor jezelf.

Ik geef je graag advies!
– De imago specialisten –
Geen tijd voor de schoonheidsspecialiste?

Geen probleem, het thuis verzorgen van je huid is nog belangrijker dan elke 6 weken de schoonheidsspecialist te bezoeken. Want als je thuis niets doet aan het verzorgen van je huid valt hij altijd weer terug in de ‘oude’ conditie. Vergelijk het met een tandartsbezoek, de 6 maandelijkse controle. Wanneer je je tanden thuis niet goed poetst of niet op de juiste manier verzorgd krijg je toch gaatjes.

Home treatment

Ik neem 45 min de tijd om je wensen met betrekking tot je huidconditie te achterhalen. Aansluitend geef ik je een behandeling met de producten die ik je zou adviseren voor thuis. Zo kun je meteen zien hoe je het gebruikt en hoe het voelt op je huid. Gun dit jezelf want echt... je huid zal weer gaan stralen!

Afspraak
Droomhaar | Huidverbetering
Microdermabrasie

Verdiend jouw huid echt eens een flinke boost? Dan kies je voor de goud behandeling en wordt je behandeling uitgebreid met Microdermabrasie.

Wat is Microdermabrasie?

Dit is een intensieve peeling van de huid waarbij een groot deel van je dode hoorncellen verwijderd wordt. Vergelijk het met het zandstralen van je huis, er komt weer een frisse stralende huid tevoorschijn. Je huid is hierdoor beter in staat de werkstoffen van de behandeling en thuisverzorging op te nemen.

Je huid gaat zich van binnenuit vernieuwen en herstellen. Droogtelijntjes, pigmentvlekjes en poriestructuur verminderen zichtbaar.

Microdermabrasie kuur

Voor het beste resultaat is de Microdermabrasie te adviseren in kuur verband. Minimaal 3 behandelingen in een periode van ongeveer 6 weken. Op deze manier heb je nog langer plezier van het behaalde resultaat.

Prijzen
Je begint de eerste tekenen
van huidveroudering te zien.

Ik geef je graag advies!
– De imago specialisten –
Droomhaar | Cupping massage

Begin je te merken dat het veroudering proces is gestart? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met cupping. Tijdens je zilver behandeling van 90 min kunnen we de massage van het gezicht vervangen voor een cupping massage van het gezicht.

Wat is cupping?

Door middel van de cupping worden de huidlagen van elkaar los gemasseerd, de doorbloeding wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en collageen en elastine wordt weer vernieuwd aangemaakt.

Cupping voor thuis of een kuur

Door ook thuis 3x per week aan de slag te gaan met de cupping massage kun je echt huidverbetering realiseren. Lijntjes worden minder diep en je contouren zullen verstevigen. Door de cupping als kuur te ondergaan icm de huidverbeterende behandelingen zoals Microdermabrasie en fruitzuren zie je binnen 6 weken een verbetering van het huidbeeld.

Droomhaar | Malu Wilz

In de beautysalon werk ik met de huidverzorgingsproducten van Malu Wilz. Het merk Malu Wilz heeft al meer dan 30 jaar ervaring in professionele huidverzorging. Innovatieve producten en werkstoffen gecombineerd met de passie voor een effectieve huidverzorging, huidverbetering en prachtige make-up creaties vormen de basis voor het succes van Malu Wilz.

Huidverzorging

Ondersteunt door nationale en internationale onderzoekpartners combineren ze sinds 1987 de modernste werkstoffen met de nieuwste trends. Laat je overtuigen door de bijzondere kwaliteit van de verschillende behandelingen.

De Malu Wilz producten bieden voor ieder huidbeeld de passende dagelijkse verzorging. De werkstoffen binnen een productserie combineren perfect met elkaar, om de beste resultaten te behalen. Speciale producten, zoals bijvoorbeeld ampullen en boosters zorgen voor extra's bij de verzorging en kunnen doelgericht ingezet worden. Bij specifieke huidproblemen is het bovendien mogelijk om producten uit verschillende series met elkaar te combineren.

Alle producten van Malu Wilz zijn dierproefvrij. En ga jij graag voor vegan? Ook hierin kan ik je voorzien met de producten en behandelingen van Malu Wilz. Graag stel ik een passend behandelplan voor je samen met diverse salonbehandelingen en producten voor de thuisverzorging van je huid.

Dierproefvrij en vegan is mogelijk

Wij geven graag advies
– De imago specialisten –
Malu Wilz | Make-up

Het make-up assortiment van Malu Wilz biedt de perfecte mix van tijdloze schoonheidsaccessoires en een modern kleurenpalet dat is geïnspireerd op de internationale mode. Hierbij gaat het om langhoudende producten die uitstekend door de huid worden verdragen en eenvoudig in gebruik zijn.

Twee maal per jaar wordt er een trend display uitgebracht met voorjaar/zomer en herfst/winter modetinten. Dit sluit perfect aan bij ons mooie concept waar we ook werken met kleur- en stylingadviezen. Modekleuren spelen bij ons in de salon een grote rol.

Droomhaar | Kleur- en stylingadvies
Welk kleurtype ben jij?

Door het dragen van de juiste kleding en kleuren zal je uitstraling zich versterken en je persoonlijkheid vergroten. Hierdoor voel jij je meer zelfverzekerd.

Seizoenstype & 78 Color System

Het seizoenstype is bij velen bekend, maar niet iedereen "zal hierin passen" omdat de kleurentypes binnen dit systeem wat beperkt zijn. Ik werk met het 78 Color System. Dit analyse systeem is verfijnder en meer uitgebreid waardoor het nog makkelijker wordt om de juiste en passende kleuren te vinden.

Persoonlijke kleurenanalyse: Regenboogkragen

Wanneer ik een kleurenanalyse maak, gebruik ik de regenboogkragen die bestaan uit: warm en koel, diep en licht, helder en gedempt. Op deze manier kan ik zorgvuldig zoeken en vaststellen welke kleurkarakteristieken bij jou harmoniëren. Als ik al deze kleurkarakteristieken heb ingedeeld, breng ik de verfijning aan. Op deze manier hou ik 1 van de 78 Kleurtypes over. Dat zijn jouw persoonlijk sterkste kleuren.

Het "Persoonlijk Kleur-Kaartje" is een matchingtool die je altijd bij je kunt hebben, op je kleding legt en ziet of het overeenkomt.

Hou jij van mode?

Ik wel maar... ik kijk eerst naar wat mijn stijl is en waar mijn lichaam om vraagt. Dat geeft mij zelfvertrouwen maar ook mijn eigenwaarde een boost.

Professioneel stylingadvies

Wil jij ook weten, welke kledingstijl bij jou past? Samen kijken wij naar jouw lichaamsmaten waardoor ik kan bepalen welk body type je hebt/bent. Daarna volgt een gezichtsanalyse en zoeken we samen uit welke persoonlijke voorkeuren je hebt betreft kledingstijl, materialen, dessins en accessoires. Wanneer je mijn adviezen in praktijk brengt, zul je zien hoe jouw garderobe, je veel meer mogelijkheden biedt.

Herken je dit?
Je draagt altijd zwart omdat dit 'veilig' is.
Je draagt graag wijde kleding om je vormen te verbergen.
Je hebt moeite met het kiezen van de juiste kleding.
Veel kleding in je kast die ongedragen blijft.
Je wilt de mooiste versie van jezelf zijn.
Je wilt makkelijk kunnen winkelen en geen miskopen meer doen.

Ik geef je graag advies!
– De imago specialisten –
Totaal plaatje | Kleur- en stylingadvies
Voordelen van een kleur- en stylingadvies:
 • Je houdt meer tijd over om gericht te kijken/shoppen omdat je weet welke kleuren, prints en vormen jou het mooiste staan
 • Je doet geen miskopen meer
 • Hierdoor bespaar je uiteindelijk geld
 • Alle kleuren in je kast matchen bij elkaar
 • Goede kleuren maken je stralender, jonger en bovendien krijgt je zelfvertrouwen een boost
 • Je gaat met meer plezier winkelen omdat je weet welke stijl je persoonlijkheid versterkt
 • Laat duidelijk zien wie je bent
Prijzen
Droomhaar | Visagie

Niet alleen kun je bij ons terecht voor mooi haar, een stralende huid of kleur- en stylingadvies. Ook kunnen wij je look compleet maken met een mooie make-up.

 • Ben je gast op een bruiloft?
 • Een verjaardagsfeest?
 • Sta je zelf een dag in de spotlight?
 • Heb je een fotoshoot?
 • Wil je je haar- of huidbehandeling extra stralend afsluiten?
Malu Wilz Complete make-up assortiment

Met het ruime aanbod van het make-up merk Malu Wilz kunnen we voor elke gelegenheid een passende make-up voor je verzorgen. Van een natuurlijke dag make-up tot een zware avond make-up.

Make-up advies

Alles is mogelijk! In overleg met jou kijken we wat je mooi staat, en zorgen we voor een make-up waar je je de mooiste versie van jezelf bij voelt.

Make-up updo

Combineer je make-up met een mooie updo en je look is compleet!

Updo
25,50
Updo incl. krullen en/of stylen
35,50
Complete make-up
27,50
Opfris make-up
12,75
Make-up voor een
feestje of fotoshoot

Wij geven graag advies
– De imago specialisten –
Make-up workshops
De perfecte smokey eyes?

Zou je graag meer handigheid willen krijgen in het verzorgen van je dagelijkse of avond make-up? Dan kun je bij ons terecht voor een make-up workshop. In een groepje of individueel, alles is mogelijk.

Make-up tips & tricks: stap voor stap

Tijdens deze workshop gaan we stap voor stap een complete make-up met je doornemen. Hoe aan te brengen en welke kleuren te kiezen. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag want oefening baart kunst!

Make-up workshop
27,50
pp
Droomhaar | Bruid

Je bent vast op deze pagina beland omdat je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen. Een ontzettend spannende en leuke tijd waar een hoop zaken voor geregeld moeten worden. Misschien is de keus voor de jurk al gemaakt. Maar je haar en make-up zijn daarbij net zo belangrijk. Want wat is nu een trouwjurk zonder bijpassend haar en make-up?

Heb je zelf al ideeën?

Heel graag, want wie kent jou beter dan jezelf? Wij zijn er voor je om je te adviseren over het te dragen model van je haar en welke kleuren make-up jou de allermooiste en stralendste bruid zullen maken. Proefkapsel en make-up vindt plaats bij ons in de salon omdat we hier alle materialen en producten tot onze beschikking hebben.

Proefkapsel & make-up

Wij adviseren altijd om langs te komen voor een proefkapsel en make-up. We nemen alle tijd om diverse mogelijkheden te proberen op gebied van haar en make-up. Voor de grote dag is het mogelijk om je haar en make-up te verzorgen op je ‘thuis’ locatie. Heb je meer vragen? Neem gerust contact met ons op.

Prijzen
Proefkapsel en make-up
160,00
Grote dag kapsel en make-up
105,00
(buiten een straal van 5km wordt er een tijd- en reiskosten vergoeding in rekening gebracht)
Wil jij extra stralen,
maar jezelf blijven op je grote dag?

Wij geven graag advies
– De imago specialisten –
Bruid | Totaal concept

Ga je voor een witte jurk, of staat gebroken wit je misschien mooier? Of misschien ga je wel out of de box voor kleur of een pasteltint. Wanneer je twijfelt over de perfecte kleur trouwjurk dan bieden wij je een uitgebreid concept op het gebied van haar, huid en kleur- en stylingadvies. Wil je graag (kleur)advies over wat voor kleur jurk jou nu het allermooiste zal staan. Margot voorziet je graag van advies. Ook kunnen we je voorzien van een passende coupe en/ of kleur om jouw bruidskapsel nog meer kracht bij te zetten en je nog meer te laten stralen.

Extra ontspanning: boek een beautybehandeling

Een heerlijke behandeling in onze beautysalon om nog even extra te relaxen en je huid goed te laten verzorgen met een goed advies voor thuis? Want op een mooie verzorgde huid komt een goede make-up beter tot zijn recht en heeft ook een langere houdbaarheid. Zoals je leest zijn er vele mogelijkheden voor alle aanstaande bruiden. We stellen graag een advies en offerte op maat voor je samen.

Meer info
Droomhaar | Voor en na
Marlies

Marlies was onze eerste klant voor een van onze metamorfose pakketten. Ze ging voor het zilver arrangement.

Marlies is een Diep-Gedempt kleur type. Deze kleuren laten haar huid meer stralen. De basis kleuring in het haar is gekleurd met een semi-color. Dit laat langzaam los uit het haar waardoor er minder uitgroei ontstaat. Er zijn high- en lowlights geplaats voor een speelser effect. Marlies is voorzien van een mooie natuurlijke make-up met onze Malu Wilz producten. Op de voor en na foto’s kun je goed zien dat een metamorfose niet altijd groots hoeft te zijn. Wat kleine aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat je van mooi naar stralend gaat.

Ook hebben we een haar- en make-up plan voor haar ingevuld. Hierin staat ons advies over hoe je het haar en make-up thuis het beste kunt onderhouden. Want je nieuwe look wil je ook daar voortzetten toch?

Nathalie

Nathalie bezoekt de salon niet regelmatig maar is wel een trouwe klant. Omdat ze niet vaak de salon bezoekt is het belangrijk om samen te kijken naar een kleur die op een mooie manier uit kan groeien, zonder storende uitgroei. Na de koel/ warm kleuranalyse kwam naar voren dat koele tinten haar ogen meer laten spreken en haar huid rustiger wordt.

We hebben high- en lowlights geplaatst voor meer diepte en om de koele ondertoon naar voren te halen. Haar wimpers en wenkbrauwen zijn geverfd en we hebben een soft lipgloss aangebracht voor net dat beetje extra.

Danielle

Danielle staat altijd open voor advies. We hebben haar geanalyseerd op een koele ondertoon. Tijdens het bespreken van het model kwam er een kleuring langs die ze prachtig vond. We hebben het model in een bluntcut geknipt, een strak model wat prachtig staat bij de valling van Danielle haar haren. We hebben de aanzet ingekleurd met een diepere koele donkerblond tint, lowlights geplaatst en de overige punten getoned.

De Natural Beauty Day Cream voor een rustig effect, een blusher en een lipgloss. Het witte hemdje weggewerkt, want de kleur van de trui kleurt prachtig bij haar huid en ogen. Zie je ze spreken die blauwe kijkers?

Marieke

Marieke kwam als nieuwe klant bij ons in de salon. Via social media hadden we haar enthousiast gemaakt voor het ondergaan van een kleine metamorfose. We hebben geknipt, gekleurd en een make-up aangebracht.

Tijdens de korte koel/warm kleuranalyse kwam naar voren dat koele tinten Marieke stralender maken. Haar haren waren te ‘warm’ van kleur en dit zorgde voor een minder sprekend beeld. We hebben de kleur getoned naar een mattere blond tint en wat highlights geplaatst om toch een speels eindresultaat te behouden. Voor haar make-up hebben we gekozen voor zachte kleuren die passen bij haar haar kleuring en samen zorgen voor een rustig en fris eindresultaat.

Ineke

Ineke is al jaren klant bij ons en staat altijd open voor advies over haar haar en huid. In dit geval hebben we gekozen voor het kleuren van de uitgroei en het plaatsen van highlights om de kleur sprankelender te maken.

Door de shawls kun je goed zien wat het dragen van de juiste kleuren voor je kan betekenen en wat het kan doen voor je zelfvertrouwen.

Nathalie

Nathalie is de dochter van Margot en het zusje van Chantal. Ze houdt wat kleur betreft van verandering maar is wel gek op haar lange lokken.

Hier zijn we van rood naar een sprekende violet tint gegaan met een diepe aanzet. Een consealer onder de ogen en een subtiele lipgloss in een passende tint zorgt er voor dat Nathalie weer straalt en er fris uit ziet.

Inge

Inge is vriendin van Chantal en vertrouwd haar haren en huid al jaren aan haar toe. Inge is een diep kleurtype.

We hebben haar lange haar in een curtain bang geknipt met korte lagen. Hierdoor vallen haar haren minder lijzig langs haar gezicht. De kleur in een diepe koel tint gekleurd en een klein violet accent aan de onderkant geven haar een krachtige uitstraling.

Marja

Marja, ook al jaren klant bij ons in de salon, staat altijd open voor nieuwe ideeën.

Hier hebben we de uitgroei aangepast en folies geplaatst voor een stralender eindresultaat. Een klein beetje make-up en een shawl in een voor haar stralende kleur.

Jetske

Jetske, een dame met prachtige krullen. De kleur weer heerlijk opgefrist en de krullen mooi in model gebracht. We hebben het haar verzorgt met de curl control shampoo en het curl controlemasker om haar haar rustiger te maken en te voorzien van voldoende vocht waardoor de krul zijn veerkracht behoud.

Als prep de curl cream voor een stevige en soepele krul, het haar gedroogd onder de kap om het zo natuurlijk mogelijk op te laten drogen. Als finishing touch nog een beetje shaping fiber voor een mooie glans en dan heb je deze prachtige krullen

Scroll voor meer resultaten
Geen resultaten meer
Droomhaar | Prijzen

Onze prijslijst geeft je een klein inzicht in onze prijzen. Als onze behandelingen zijn inclusief advies en persoonlijke aandacht. Wil je meer informatie? Neem even contact met ons op.

Kleuren
Kleuring uitgroei (shadow rootz)
v.a.
47,55
Kleuring totaal
v.a.
62,95
Toner kleuring
v.a.
25,50
Folies per stuk
1,00
(in totale of folie behandeling)
Color blocking
v.a.
62,95
Folie kleuringen
v.a.
76,50
Balayage kleuring
v.a.
102,00
Foilyage kleuring
v.a.
102,00
Microlights kleuring
v.a.
89,25

Stylen
Wassen, föhnen
v.a.
29,30
Updo
v.a.
25,50
Lang haar toeslag
10,00
Wassen, watergolf
31,10

Knippen
Wassen, knippen, drogen/stylen dames kort haar
38,25
Wassen, knippen, drogen/stylen dames lang haar
46,50
Wassen, knippen, föhnen
v.a.
59,00
Wassen, knippen, drogen heren
31,00
Tondeuse
v.a.
21,80

Jeugd
Kinderen t/m 11
v.a.
21,00
Tieners 12 t/m 16
v.a.
25,80
Lang haar toeslag
10,00

Omvorming (permanent)
Omvorming incl. knippen, drogen en stylen
v.a.
89,25

Make-up en updo
Updo
25,50
Updo incl. krullen en/of stylen
35,50
Complete make-up
27,50
Opfris make-up
12,75

Beauty behandelingen
Malu Wilz Brons

Tijdens de bronsbehandeling van 60 of 90 min. wordt er gewerkt met de verschillende speciaal behandelingen van Malu Wilz.

Brons (60 min)
60,00

Reiniging, peeling, ampul, masker, tijdens het masker massage van decolleté en nek, serum, oog crème, dag/nacht verzorging.

Brons (90 min)
90,00

Reiniging, peeling, ampul, massage decolleté, nek en gezicht of cupping massage gezicht, masker, handverzorging, serum, oogcrème, dag/nacht verzorging.

Malu Wilz Zilver

Tijdens de zilverbehandeling van 60 of 90 min. wordt de brons treatment uitbereid met een fruitzuurpeeling OF microdermabrasie wat zorgt voor een intensieve reiniging en directe vermindering van droogte lijntjes en pigmentatie.

Zilver (60 min)
67,50

Zilver (90 min)
87,50

Malu Wilz Goud

Tijdens de goudbehandeling van 90 min wordt de brons treatment uitgebreid met een fruitzuurpeeling EN microdermabrasie. De behandeling met het meest huid verbeterende resultaat.

Goud (90 min)
95,00

Arrangementen
Neem ook een kijkje in ons aanbod aan arrangementen
 
Arrangementen
Persoonlijk kleur advies
Brons: 45 min € 50,00
 • 1x voorfoto en de erna-foto is met afterdraping doeken in de voor jou persoonlijk sterkste kleuren
 • Kleurenanalyse voor de huid en het haar
Zilver: 60 min € 60,00
 • 1x voorfoto en de erna-foto is met afterdraping doeken in de voor jou persoonlijk sterkste kleuren
 • Kleurenanalyse voor de huid, het haar en de make-up
Goud: 90 min € 125,00
 • 1x voorfoto en de erna-foto is met afterdraping doeken in de voor jou persoonlijk sterkste kleuren
 • Kleurenanalyse voor de huid, het haar, en de make-up
 • Basis make-up behandeling in de voor jou sterkste kleuren
 • Persoonlijk e-mail verslag
 • Persoonlijke kleuren kaartje (PKK)
Persoonlijk style advies
Brons: 60 min € 60,00
 • Eigen kledingadvies

Eigen kleding advies; neem kleding mee die je in je kast hebt waarbij je twijfelt of niet draagt. Met mijn professionele tips kun je de kleding wel aantrekken, omdat ik je laat zien dat het met een kleine verandering wel prima past. Dit is dus een besparing voor je portemonnee en het milieu.

Zilver: 90 min € 90,00
 • Body analyse
 • Eigen kledingadvies
 • Haaradvies

Samen kijken we hoe de verhoudingen van je lichaam zijn, zodat je heel makkelijk je kledingkeuze kan maken in de winkel. Je eigen kleding passen we aan. Je kapsel versterkt je persoonlijkheid.

Goud: 135 min € 145,00
 • Body analyse
 • Stof- en accessoires advies
 • Kapseladvies
 • Welke stijl past bij jou?
 • Eigen kledingadvies
 • Basis make-up behandeling
 • Persoonlijk verslag via e-mail (je persoonlijk verslag kun je altijd weer inzien)

Hoe is de verhouding van je lichaam, welke stoffen en accessoires horen bij jou. Ik laat je zien welke stijl je blij maakt, en met welke kleine veranderingen je je eigen kleding weer graag draagt.

Droomhaar | Arrangementen
Metamorfose

Wil jij je zelfverzekerder voelen? Van buiten echt laten zien wie je bent en hoe je je voelt? Je uitstraling versterken?

Door het dragen van de juiste kleuren en kledingstijl, haarcoupe en kleur, en een mooie basismake-up kun je hiervoor zorgen.

Lees meer
Huid en beauty

Wil je jouw huid een flinke oppeper geven in het najaar of voorjaar, of wil je jouw huidconditie verbeteren?

Pigmentvlekken verminderen, lijntjes verzachten, poriën verkleinen, een stralende huid?

Lees meer
Miracle elixer

Heb je ook last van poreus, droog, beschadigd haar? Of wil je jouw haar eens een flink herstel boost geven?

Dan is de miracle elixer treatment wat voor jouw! Een botox-like keratine behandeling die beschadigd haar tot wel 80% kan herstellen.

Lees meer
Arrangementen | Metamorfose
Pakket brons
 • Persoonlijke kleuranalyse zilver
 • Wassen, knippen en stylen
 • Make-up behandeling
De metamorfose

Tijdens deze metamorfose begint Margot met de kleuranalyse, er wordt gekeken met behulp van de regenboogkragen welke kleuren kleding, haar en make-up jou het meest stralend maken. Ook krijg je jouw persoonlijke kleurkaartje twv €10,00 mee naar huis.

Margot geeft je samen met Chantal of Iris advies over welke coupe jouw persoonlijkheid en gezichtsvorm het beste tot zijn recht laten komen.

Je haar wordt heerlijk gewassen en verzorgd en naar het besproken model geknipt. We stylen het haar en je wordt voorzien van een prachtige make-up.

We nemen extra tijd voor je om je tijdens de make-up behandeling en het verzorgen en stylen van je haar te voorzien van diverse tips en trics. Want ook thuis wil je jouw nieuwe look voort kunnen zetten. Je krijgt het advies en de gebruikte producten en tools uitgewerkt mee naar huis in jouw persoonlijke haar-, huid- en make-up plan zodat je er altijd naar terug kunt kijken.

Voor en na de behandeling wordt er een foto gemaakt.

Tijdens de behandeling verwennen we je met een lekkernij en een van onze heerlijk koffie en/of thee soorten.

Prijzen pakket brons:

Kort haar € 155,00
Lang haar € 170,00

Onder kort haar verstaan we haar wat tot boven de schouders valt.

Pakket zilver
 • Persoonlijke kleuranalyse zilver
 • Knippen, kleuren en stylen naar het besproken model en kleur passend bij jou als persoon en gezichtsvorm
 • Make-up behandeling
De metamorfose

Net als bij pakket brons begint Margot met de kleuranalyse, er wordt gekeken met behulp van de regenboogkragen welke kleuren kleding, haar en make-up jou het meest stralend maken + jouw persoonlijke kleurkaartje twv €10,00. Margot geeft je samen met Chantal of Iris advies over welke coupe en kleur jouw persoonlijkheid en gezichtsvorm het beste tot zijn recht laten komen.

Je haar wordt heerlijk gewassen en verzorgd en naar het besproken model geknipt en gekleurd. We stylen het haar en je wordt voorzien van een prachtige make-up.

We nemen extra tijd voor je om je tijdens de make-up behandeling en het verzorgen en stylen van je haar te voorzien van diverse tips en trics. Want ook thuis wil je jouw nieuwe look voort kunnen zetten. Je krijgt het advies en de gebruikte producten en tools uitgewerkt mee naar huis in jouw persoonlijke haar-, huid- en make-up plan zodat je er altijd naar terug kunt kijken.

Voor en na de behandeling wordt er een foto gemaakt.

Tijdens de behandeling verwennen we je met een lekkernij en een van onze heerlijk koffie en/of thee soorten.

Prijzen pakket zilver:

Kort haar v.a. € 220,00
Lang haar v.a. € 250,00

De prijs is gebaseerd op een totale haarkleuring bij een normale haardikte en exclusief toner kleuring.Voor en na foto's
Pakket goud
 • Malu Wilz treatment 60 min
 • Persoonlijke kleuranalyse zilver
 • Wassen, knippen en stylen
 • Make-up behandeling
Pakket goud+
 • Malu Wilz treatment 60 min
 • Persoonlijke kleuranalyse zilver
 • Knippen, kleuren en stylen naar het besproken model en kleur passend bij jou als persoon en gezichtsvorm
 • Make-up behandeling

Tijdens beide metamorfoses begint Chantal met het geven van één van de heerlijke gezichtbehandelingen passend bij je wensen en huidconditie.

Daarna vindt bij Margot de kleuranalyse plaats, er wordt gekeken met behulp van de regenboogkragen welke kleuren kleding, haar en make-up jou het meest stralend maken. Ook krijg je jouw persoonlijke kleurkaartje twv €10,00 mee naar huis. Margot geeft je samen met Chantal of Iris advies over welke coupe en kleur jouw persoonlijkheid en gezichtsvorm het beste tot zijn recht laten komen.

Je haar wordt heerlijk gewassen, verzorgd, geknipt. Wanneer je voor GOUD+ hebt gekozen wordt je haar ook gekleurd.

We nemen extra tijd voor je om je tijdens de make-up behandeling en het verzorgen en stylen van je haar te voorzien van diverse tips en trics. Want ook thuis wil je jouw nieuwe look voort kunnen zetten. Je krijgt het advies en de gebruikte producten en tools uitgewerkt mee naar huis in jouw persoonlijke haar-, huid- en make-up plan zodat je er altijd naar terug kunt kijken.

Voor en na de behandeling wordt er een foto gemaakt. Tijdens de behandeling verwennen we je met een lunch en lekkernij en een van onze heerlijk koffie en/of thee soorten.

Prijzen pakket goud:

Kort haar v.a. € 210,00
Lang haar v.a. € 230,00

De prijs is gebaseerd op een totale haarkleuring bij een normale haardikte en exclusief toner kleuring.

 
Prijzen pakket goud+:

Kort haar v.a. € 270,00
Lang haar v.a. € 310,00

De prijs is gebaseerd op een totale haarkleuring bij een normale haardikte en exclusief toner kleuring.

Arrangementen | Huid & beauty
Pakket brons | € 240,00
 • 3 Malu Wilz treatments incl. cuppingmassage 60 min
 • Cupping set voor thuis
 • Instuctievideo om thuis 3 a 4 x per week mee te kunnen cuppen. En hoe je huid in deze periode te verzorgen
 • Malu Wilz productenpakket om de 6 weken thuis je huid mee te verzorgen
Cuppingmassage

De cuppingkuur is zeer geschikt als je je huid wilt verstevigen en lijntjes wilt verzachten, ook werkt cupping massage reinigend voor je huid en verfijnd het de poriestructuur.

Arrangementen | Huid

Wil je jouw huid een flinke oppeper geven in het najaar of voorjaar, of wil je jouw huidconditie verbeteren?

Pigmentvlekken verminderen, lijntjes ver­zachten, poriën verkleinen, een stralende huid?

Ga voor een kuurbehandling

Een kuurbehandeling een echte aanrader! Tijdens een kuurbehandeling wordt er gewerkt met de fruitzuurpeeling van Malu Wilz, microdermabrasie en/of cupping massage.

Afhankelijk van wat voor huid 'probleem' je wilt aanpakken. Ieder pakket bestaat uit 3 behandelingen die plaats vinden binnen 6 weken.

Maak een afspraak
Pakket zilver | € 240,00
 • 3 Malu Wilz treatments incl. fruitzuur peeling OF microdermabrasie 60 min
 • Instructievideo hoe je huid te verzorgen in deze periode
 • Malu Wilz productenpakket om de 6 weken thuis je huid mee te verzorgen

Zowel fruitzuren als microdermabrasie verstevigen de huid en verzachten lijntjes, pigmentvlekken verminderen en de poriestructuur verfijnt.

Microdermabrasie

Dit is een intensieve peeling van de huid waarbij een groot deel van je dode hoorncellen verwijderd wordt. Je huid is hierdoor beter in staat de werkstoffen van de behandeling en thuisverzorging op te nemen.

Pakket goud | € 299,00
 • 3 Malu Wilz treatments incl. fruitzuur peeling EN microdermabrasie 75 min
 • Instructievideo hoe je huid te verzorgen in deze periode
 • Malu Wilz productenpakket om de 6 weken thuis je huid mee te verzorgen

Zowel fruitzuren als microdermabrasie verstevigen de huid en verzachten lijntjes, pigmentvlekken verminderen en de poriestructuur verfijnt.

Fruitzuren

Hier bij wordt de huid in de diepere lagen geactiveerd. Lijntjes verzachte, pigment verminderd en wordt afgebroken en de huid is beter in staat zijn vocht vast te houden.

Arrangementen | Miracle Elixir
Pakket brons | € 55,00
 • 1 salonbehandeling* met Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster
 • Je haar wordt na deze behandeling ook gestyled, zodat het eindresultaat goed te zien is.
Miracle Elixir

Soms is er een wonder nodig om droog, beschadigd haar te herstellen. Op die momenten kan je haar rekenen op Miracle Elixir van Keune. Dit unieke product is gebaseerd op een geavanceerde keratineformule die beschadigt haar tot 80% herstelt (na 2 behandelingen*) en zorgt dat het twee keer zo zacht aanvoelt.

De intensieve voeding begint met Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster, een behandeling die exclusief in salons wordt aangeboden. Met Care Miracle Elixir Keratin Spray kun je de professionele behandeling thuis voortzetten, zodat het haar ook na 5 keer wassen nog heerlijk zacht aanvoelt. Keratine herstelt en versterkt het haar, Quat Complex maakt het haar makkelijker doorkambaar en kokosolie hydrateert het haar van binnenuit. Je haarverzorgingswensen gaan in vervulling!

Voordelen
 • Herstelt beschadigt haar
 • Twee keer zachter haar
 • Makkelijk doorkambaar
 • Heb je ook last van poreus, droog, beschadigd haar?

  Wij geven je graag advies!
  – De imago specialisten –
  Pakket zilver | € 105,00
  • 2 salonbehandelingen* met Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster
  • Je haar wordt na deze behandeling ook gestyled, zodat het eindresultaat goed te zien is
  • Voor thuisgebruik ontvang je de Care Miracle Elixir Keratin Spray voor de halve prijs (t.w.v. € 10,25)
  Pakket goud | € 155,00
  • 3 salonbehandelingen* met Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster
  • Je haar wordt na deze behandeling ook gestyled, zodat het eindresultaat goed te zien is
  • Voor thuisgebruik ontvang je de Care Miracle Elixir Keratin Spray geheel GRATIS (t.w.v. € 20,50)

  * salonbehandelingen dienen om de week plaats te vinden.

  Droomhaar | Al 25 jaar
  Hoe het begon, kapper aan huis

  Ruim 25 jaar geleden is Margot Poppes de kapsalon “Droomhaar” aan huis gestart in Hauwert. Al snel groeide het uit tot een succesvolle eenmanszaak.

  Leco van Zadelhoff

  Margot is altijd al vooruitstrevend geweest met haar salon. Je kon tijdens een haarbehandeling ook terecht voor het modelleren en verven van de wenkbrauwen en ze volgde bij Leco van Zadelhoff een meerdaagse training tot visagiste. In die tijd kon je ook al terecht voor een make-over en maakte ze voor- en na foto’s van haar klanten die open stonden voor veranderingen in kleur of model.

  Dochter Chantal hielp in haar tienertijd haar moeder wel eens met haren vegen, koffie zetten, haren wassen, permanenten spoelen en kleuringen uitspoelen.

  Margot & Chantal
  It runs in the family

  Margot was op zoek naar meer uitdaging en miste het samenwerken met collega’s. Toen kwam het huidige pand in Blokker aan haar voorbij. De overstap heeft ze toen gezet en in 2003 is ze na een opfrisbeurt van de salon aan de slag gegaan.

  Beautysalon voor Chantal

  In 2007 werd de bovenverdieping aangepast met een beautysalon zodat dochter Chantal Konijn die inmiddels toch had gekozen om zich op te laten leiden tot schoonheidsspecialist haar salon boven de kapsalon kon openen.

  Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan, en door zo vaak het kappersvak van dichtbij te hebben gezien, is Chantal ook de kappersopleiding gaan volgen om deze 2 geweldige beroepen te combineren.

  Droomhaar | Samen aan het roer
  Moeder & dochter

  Sinds 2013 zijn Margot en Chantal een samenwerking aangegaan als VOF om samen een nog mooiere salon neer te zetten. In hetzelfde jaar is er een grote verbouwing van de salon geweest. Samenwerken als moeder en dochter vinden ze beide net zo geweldig als dat het wel eens moeilijk is.

  Totaalpakket beauty

  Het is heel bijzonder dat je beide dezelfde missie en passie deelt. Margot heeft in 2015 de opleiding tot professioneel kleur- en stijladviseur voor haar, kleding en make-up gevolgd. Daarom is het aanbod in de salon nog completer geworden. De klant de allermooiste versie van zichzelf laten zien, door naar de persoon te kijken en te luisteren, waardoor je een passend en professioneel advies kunt geven op het gebied van haar, huid, styling en make-up. Dit is wat iedereen verdiend!

  Hierdoor verlaten al onze klanten de salon stralend, ontspannen en met een goed advies. Van nieuwe coupe of haarkleur tot een totale make-over, dit is waar we het voor doen!

  Margot | Imago specialist
  Haarstylist | Visagist | Kleur- en style-expert

  Gespecialiseerd in:

  • Advies haarkleur en model dames
  • Het knippen en stylen van dames
  • Dag make-up
  • Kleur-, stijl- en kledingadvies
  • Diverse permanent- en watergolf technieken

  Sinds 2014 ben ik mij nog meer gaan verdiepen in het laten stralen van mensen, omdat ik merk dat mensen dit lastig vinden. Door middel van een gesprek achterhaal ik jouw specifieke wensen en help ik om jouw sterke punten naar voren te halen. Hierna bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

  Ik ben me ervan bewust dat ieder mens uniek is en daarom is mijn advies altijd volledig op maat. Ik schroom niet om hierin duidelijk advies te geven. Stel je open voor mijn haar, make-up, kleur-, styling- en kledingadviezen en ervaar wat er met je gaat gebeuren. Oftewel: Ik de professional ben die jou laat stralen!

  Ik sta voor je klaar op: dinsdag, donderdag, vrijdag (oneven weken) en zaterdag.

  Chantal
  Schoonheidsspecialist | Hairstylist | Visagist

  Gespecialiseerd in:

  • huidverbeterende wellness behandelingen
  • het geven van een persoonlijk huid- en haar advies
  • visagie, dag make-up, avond make-up en bruidsmake-up
  • het knippen stylen en adviseren van dames
  • diverse moderne kleurtechnieken zoals balayage, foilyage, microlights en colorblocking

  Sinds 2007 run ik de beauty salon boven de kapsalon. Ik geloof dat we door samen te werken aan je huid, ik in de schoonheidssalon en jij thuis, we je huid op een stralende manier ouder kunnen laten worden. En zeg nou zelf wie wil dat nou niet? In tijden waarin iedereen druk is staat ontspanning bij mij hoog in het vaandel. Ik combineer huidverbetering met wellness.

  Daarnaast ben ik ook haarstylist. Ik voorzie je graag van een goed advies over een model en een kleur passend bij jouw gezichtsvormen en persoonlijkheid. Natuurlijke schoonheid op het gebied van haar en huid vind ik belangrijk en ik laat dit aansluiten bij wat jij wilt en wat bij jou past. Ik adviseer je hier heel graag over.

  Ik sta voor je klaar op: woensdag, donderdag, vrijdag (even weken) en zaterdag.

  Iris
  Hairstylist | Visagist

  Gespecialiseerd in:

  • diverse moderne kleurtechnieken zoals balayage, foilyage, microlights en colorblocking
  • het knippen, stylen en adviseren van dames met lang haar
  • het knippen, stylen en adviseren van heren
  • make-up en updo’s

  Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Droomhaar. Ik haal veel plezier uit het knippen, kleuren en modelleren van dames met lang haar. Ik ben mij gaan specialiseren in de diverse kleurtechnieken zoals balayage, foilyage, microlights, shadowroots en colorblocking.

  Ook voorzie ik je graag van goed product advies over de verzorging en styling van jouw haar thuis. Zo blijft dat heerlijke kappersgevoel ook wanneer je thuis bent. Heren kunnen ook bij mij in de stoel plaatsnemen. Advies over de mogelijkheden betreft haar & styling is natuurlijk vanzelfsprekend.

  Heb je een keer een feestje? Met een mooie party look, föhnen, krullen of opsteken en met een stralende make-up maak ik je look compleet.

  Ik sta graag voor je klaar op: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

  Droomhaar | Nieuws
  25 september 2020
  25 jaar actie: maand oktober

  Ja hoor! Het is weer de 25e. We hebben weer een leuke aanbieding.

  De nieuwe make-up trend kleuren van Malu Wilz zijn weer binnen. Prachtige nieuwe producten in verleidelijke bessentinten, intensieve nuances en zachte texturen. Ontdek de romantische collectie Berry Tales, om jouw najaar- en winterlook compleet te maken.

  Daarom deze maand i.v.m. ons 25-jarig bestaan een leuke aanbieding! Een complete make-up behandeling met de Berry Tales make-up producten van €27,50 nu voor maar €12,75.

  Boek deze make-up behandeling los of extra bij je haar- of huid behandeling. Aanbieding is geldig t/m 24 oktober 2020

  Lees meer
  15 september 2020
  Trendkleuren herfst/winter 2020/2021

  De trendkleuren herfst/winter 2020/2021 heb jij ze al gespot in de winkel of op de website?

  Dit jaar vinden we meer tijdloze kleuren, zoals de kleur Classic Blue (de kleur van het jaar 2020). Ze brengen een boodschap van kracht en doelgerichtheid met een gevoel van optimisme over.

  Zoals je kunt zien zijn er koele en warme tinten gebruikt.

  Welke kleur past bij jouw persoonlijke PKK? Heb je geen idee? We hebben verschillende arrangementen voor je waarbij Margot je kan helpen door de kleuren te laten ontdekken die je persoonlijk laten stralen.

  Leuke tip van Margot:
  Met een nieuw vest, shirt of sjaal kun je een nieuwe kleurcombinatie maken met je huidige garderobe zodat het weer in dit modebeeld past.

  Lees meer
  27 augustus 2020
  Hoera!
  27 augustus bestond DroomHaar echt 25 jaar!

  Helaas konden we het niet groots vieren.

  Maar met deze feestelijke ballon pilaren en heerlijke gebakjes van Iris voor ons en onze klanten van die dag, hebben we toch een gezellige dag gehad.

  Benieuwd hoe Margot ooit begonnen is? Neem eens een kijkje op de Over ons pagina.

  Lees meer
  25 augustus 2020
  25 jaar actie: maand september

  Iedere 25e van de maand een aanbieding i.v.m ons 25 jarig bestaan.

  Deze maand maar liefst 50% korting op alle voorjaar/zomer make-up van Malu Wilz.

  Op = op

  Aanbieding is geldig t/m 24 september.

  Lees meer
  25 juli 2020
  25 jaar actie: maand augustus

  Ivm ons 25 jarig bestaan iedere 25e van de maand een leuke aanbieding!

  Plan tussen 25 juli en 24 augustus jouw knip en kleur afspraak bij ons in de salon en ontvang de color brillianz shampoo twv €18,75 helemaal gratis!

  Let op!
  Zolang de voorraad strekt en op=op!

  Lees meer
  10 mei 2020
  Hygiene toeslag

  De diverse corona maatregelen hebben er voor gezocht dat we flink wat kosten hebben misgelopen en flink wat kosten hebben moeten maken.
  Ook kunnen we onze salon ivm de 1,5 meter samenleving niet optimaal benutten.

  Hierom hebben wij het besluit genomen om per klant een hygiene toeslag van €1,00 te berekenen.
  Een symbolisch bedrag, waar wij een beetje extra mee geholpen zijn.
  Bedankt voor je begrip.

  Lees meer
  6 mei 2020
  Open na corona sluiting
  Ja! Vanaf 11 mei hebben wij onze deuren weer mogen openen

  Wel met diverse aanpassingen:

  • Onze deur is op slot. Heb je een afspraak? Klop even aan
  • Bij binnenkomst vragen we naar je gezondheid
  • We vragen je zelf je jas op te hangen en je handen te desinfecteren
  • Wij werken zonder mondkapjes, wel zijn ze aanwezig in de salon. Vind je het prettig om ze te dragen dit kan voor €1,00 per mondkapje
  • Alle stoelen en materialen worden na elke klant gedesinfecteerd
  • Buiten je behandeling om vragen we om 1,5 meter afstand te houden van ons en andere klanten
  • Bij het verlaten van de salon doen wij de deur voor je open
  • We vragen je nog steeds om bij verschijnselen als koorts en hoesten of klachten bij gezinsleden om je afspraak te annuleren

  We bedanken je heel erg voor je begrip en geduld.
  Want door onze aangepaste werkwijze stroomt onze agenda snel vol.

  Lees meer
  4 mei 2020
  Haircademy

  Iris en Chantal zijn in februari gestart met een traject bij de Haircademy.
  Bijna wekelijks worden ze hier bijgepraat en getraind over de nieuwste knip-, kleur-, föhn- en krultechnieken.

  Ivm de corona maatregelen heeft de training wat vertraging op gelopen.
  Maar vanaf 18 mei starten we weer volle frisse moed en zitten we vol inspirerende ideeën.

  Lees meer
  Terug naar nieuws
  Scroll voor meer resultaten
  Geen resultaten meer
  Droomhaar | Partners